Οι καθηγητές σου

γνώση

Οι καθηγητές μας έχουν επιλεγεί πολύ προσεκτικά με σαφή και αυστηρά κριτήρια:

  • Γνωρίζουμε τη συνέπεια, τη μέθοδο και την αποτελεσματικότητά τους.
  • Ασχολούνται αποκλειστικά με ένα διδακτικό αντικείμενο.
  • Είναι έμπειροι και καταξιωμένοι στην ειδικότητά τους.
  • Αξιοποιούν στην εργασία τους το προσωπικό συγγραφικό έργο τους και όχι ασύνδετες συρραφές αποσπασματικών ιδεών από ξένα φωτοτυπημένα βοηθήματα.
  • Το εκπαιδευτικό και διδακτικό στίγμα τους είναι σαφές, ορατό και πρωτότυπο, όπως άλλωστε αποδεικνύεται και από το συγγραφικό έργο τους.
  • Είναι κοινωνικά επιδέξιοι, ώστε να διαχειρίζονται με επιτυχία τις ανθρώπινες σχέσεις και να μπορούν να καθοδηγήσουν τους έφηβους μαθητές τους στην πραγμάτωση των κοινών μας στόχων.
  • Διαθέτουν ισχυρή προσωπικότητα που τους καταξιώνει στα μάτια μας, ώστε να μην αποτελούν απλούς υπαλλήλους που διεκπεραιώνουν εντολές, αλλά ισότιμους συνεργάτες που από κοινού καθορίζουν, σχεδιάζουν, θέτουν σε εφαρμογή και αξιολογούν υπεύθυνα το εκπαιδευτικό πρόγραμμά μας.

θέληση

Οι συνεργάτες μας δεν αντιμετωπίζουν το διδακτικό έργο τους ή την παρουσία τους στο χώρο μας ως πάρεργο.

Αντίθετα, είναι υπεύθυνοι επαγγελματίες, με υψηλές φιλοδοξίες και σημαντική καριέρα στον τομέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Ταυτόχρονα, διαθέτουν ευαισθησία απέναντι στις δυσκολίες του υποψηφίου και υπηρετούν τις αρχές του εκπαιδευτικού κέντρου μας για υψηλές απαιτήσεις και ανθρώπινη προσέγγιση των μαθητών μας. Δεν αποτελούν απόμακρους παιδονόμους σε ένα φροντιστήριο-φοβικό ίδρυμα, αλλά είναι άριστοι παιδαγωγοί μιας ζεστής εκπαιδευτικής μονάδας που επιδιώκει συστηματικά την επιτυχία των παιδιών μας, κατανοώντας τις συναισθηματικές και ανθρώπινες ανάγκες τους, ώστε να διαμορφώνονται σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Μας είναι λοιπόν απαραίτητοι και, για να τους έχουμε ικανοποιημένους συμπαραστάτες στις προσπάθειές μας, έχουμε φροντίσει να τους παρέχουμε σημαντικά κίνητρα, ώστε και εκείνοι να επιθυμούν τη διαρκή κλιμάκωση των δικών τους προσπαθειών.

Τα νέα μας από το Facebook

Στοιχεία επικοινωνίας

 eidenai small
 
 
 info (@) eidenai.gr
Φόρμα επικοινωνίας
 2130699555
 2130699777
Βασιλίσσης Σοφίας 52 Μαρούσι
 
 

Μείνετε σε επαφή μαζί μας