ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η φιλοσοφία μας

10 ΕΤΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τα αποτελέσματά μας

ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ

γνωρίστε τον χώρο μας

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Ποιότητα Προγραμματισμός Εξατομίκευση

Νέα εποχή ειδέναι

… κάτι περισσότερο από διαδικτυακά απλώς μαθήματα

υπερσύγχρονες εικονικές τάξεις

πλήρης διάδραση

ψηφιακό θρανίο

ειδέναι
χωρίς σύνορα

Δείτε τις δυνατότητες των εκπαιδευτικών εργαλείων μας:

Για τους μαθητές μας

Στη φυσική ή στην ηλεκτρονική μας αίθουσα (ή ακόμα και συνδυαστικά, ανάλογα με τις ιδιαίτερες συνθήκες) μπορείς και εσύ να ενταχθείς στις ομάδες εργασίας μας, ακολουθώντας το πρόγραμμα μαθημάτων και διαγωνισμάτων που φέρνει επιτυχίες…

Το ερώτημα συνιστά ψευδοδίλημμα:

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός του φροντιστηρίου μας επιτρέπει στους μαθητές μας να παρακολουθούν την ίδια ποιότητα μαθήματος στη φυσική αίθουσα όπως και στην εικονική.

Οι μαθητές που επιλέγουν το μάθημα εξ αποστάσεως όπως και οι μαθητές που επιλέγουν τη φυσική παρουσία στην τάξη, έχουν πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό, στα διαγωνίσματα, στις συμβουλευτικές υπηρεσίες και στα σεμινάρια που διοργανώνουμε, ενώ οι γονείς τους πληροφορούνται για την εξέλιξή τους στις τακτικές ενημερώσεις, βλέπουν τους βαθμούς και τα σχόλια των καθηγητών στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα μας και έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν όποτε οι ίδιοι επιθυμούν τηλεφωνικά ή διά ζώσης με τους καθηγητές, τους συμβούλους και τη διεύθυνση.

Παράλληλα, η επιλογή της φυσικής ή ηλεκτρονικής παρουσίας δεν είναι δεσμευτική. Κάθε μαθητής μπορεί, με απόλυτη ευελιξία να αποφασίσει ανάλογα με τις συνθήκες αν θα παρευρεθεί στο φροντιστήριο ή όχι. Είναι το ίδιο εύκολο, λοιπόν, ένας μαθητής από την επαρχία να μπει στη φυσική αίθουσα, αν το επιτρέψει κάποια στιγμή το πρόγραμμά του, όπως και το να παρακολουθήσει διαδικτυακά τα μαθήματά του κάποιος που συμμετέχει συνήθως διά ζώσης, όταν υπάρχουν δυσκολίες μετακίνησης (απεργίες, χιονοπτώσεις), ασθένεια ή βεβαρυμένο πρόγραμμα που δεν επιτρέπει την απώλεια του χρόνου μετακίνησης.

Στο ειδέναι η παροχή των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών δεν σταματά ποτέ.

Το ζητούμενο όλων μας είναι η τελική επιτυχία!

Το πρόγραμμά μας είναι δομημένο ορθολογικά, ώστε να καλύψουμε τα κενά σου και να σε βοηθήσουμε να κατακτήσεις την ύλη στην οποία θα εξεταστείς, χωρίς να χρειαστείς πρόσθετη βοήθεια σε κανένα στάδιο, να αποκτήσεις τα εφόδια που θα σου επιτρέψουν να ανταποκριθείς στον αυξημένο ανταγωνισμό, να διακριθείς και … να πετύχουμε!

Διαγωνίσματα: επαναλαμβάνω, εξοικειώνομαι, οργανώνομαι, μαθαίνω, πετυχαίνω

Το μάθημά μας δεν ολοκληρώνεται με τη διδασκαλία. Θα φροντίσουμε να νιώσεις απόλυτα ασφαλής καθώς πλησιάζουμε προς την τελική δοκιμασία, μέσα από κατάλληλα οργανωμένες γραπτές εξετάσεις επαναληπτικού χαρακτήρα. Με αυτόν τον τρόπο,

  • θα έχεις κίνητρο για συχνές επαναλήψεις της διδασκόμενης ύλης·
  • θα προετοιμαστείς για το συγκεκριμένο ύφος εξέτασης·
  • θα μάθεις να οργανώνεις κατάλληλα τον χρόνο της μελέτης και των επαναλήψεών σου·
  • θα συνηθίσεις να απαντάς με πληρότητα στον προβλεπόμενο χρόνο εξέτασης·
  • θα κατανοήσεις πώς πρέπει να διατυπώνεις και να οργανώνεις τις απαντήσεις  σου σε κάθε είδος πιθανών ερωτημάτων·
  • θα αντιληφθούμε τις αδυναμίες σου έγκαιρα, ώστε να κινηθούμε στοχευμένα για την αποδυνάμωσή τους·
  • θα καλλιεργηθεί η ικανότητά σου να συνδυάζεις δημιουργικά όσα μελέτησες, προκειμένου να ανταποκρίνεσαι σε θέματα αυξημένης δυσκολίας, πρωτόγνωρα και σύνθετα·
  • θα χαλιναγωγήσεις το άγχος των εξετάσεων

Τα λόγια των μαθητών μας

Όλα είναι τέλεια, αλλά ο χώρος είναι απλά άψογος. Οι τάξεις είναι όμορφα διακοσμημένες και δημιουργούν ένα περιβάλλον φιλικό και ευχάριστο, ιδανικό για τη μελέτη μας.

Ο.Σ.

Κατάλαβα ότι «φροντιστήριο» δεν σημαίνει απλώς καλό μάθημα και συχνά διαγωνίσματα. Παλιότερα ένιωθα να διαβάζω χωρίς αποτέλεσμα. Γνώρισα καλύτερα τον εαυτό μου, πίστεψα στις δυνατότητές μου, κατάφερα να οργανώσω το διάβασμά μου και να διαχειριστώ το άγχος μου. Νιώθω καλυμμένος σε κάθε ανάγκη μου: πληροφόρηση για τις σχολές και τις προοπτικές τους, για την αγορά εργασίας, για τη διατροφή αλλά και για τον ύπνο μου. Bonus: οι συμβουλές για τα αισθηματικά μου από την κυρία Νάνσυ.

Π.Μ.

Μακάρι να ήταν έτσι και το σχολείο: οι καθηγητές είναι πρόθυμοι να απαντήσουν στις απορίες μου, μου δίνουν έξτρα υλικό και ασκήσεις όπου νιώθω ότι υστερώ, είναι δίπλα μου σε ό,τι τους χρειαστώ και δεν αρνούνται να ασχοληθούν προσωπικά μαζί μου. Αισθάνομαι πολύ τυχερός για την επιλογή μου.

Α.Δ.

Βρήκα ασφάλεια και σταθερότητα. Υπάρχει άρτια οργάνωση, προγραμματισμός της ύλης σε όλα τα μαθήματα και εξαιρετικά δομημένο υλικό που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μου σε όλα τα στάδια της μελέτης μου.

Τ.Β.

Υπάρχει άριστη επικοινωνία με τους καθηγητές και το υπόλοιπο προσωπικό του ειδέναι, που είναι πολύ φιλικό και υποστηρικτικό. Επιλέγω να έρχομαι εδώ για διάβασμα, γιατί νιώθω περισσότερο ήρεμη και παραγωγική.

Ρ.Σ.

Ο τρόπος οργάνωσης του φροντιστηρίου μας δεν μας επιτρέπει να είμαστε αμελείς και μας βοηθά να συγκεντρωνόμαστε στους στόχους μας.

A.K.

Στο ειδέναι η αυστηρότητα για την τήρηση των υποχρεώσεών μου συνδυάζεται με ζεστασιά και ανθρώπινη προσέγγιση, γεγονός που με βοηθά να μην «πνίγομαι» από το άγχος μου.

Χ.Α.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη τόσο από το μάθημα όσο και από το κλίμα του φροντιστηρίου. Νιώθω τους καθηγητές μου σταθερά δίπλα μου και είναι ορατή η βελτίωσή μου σε τομείς που δυσκολευόμουν στο παρελθόν.

Φ.Κ.

«Ειδέναι» σημαίνει να νιώθεις ότι ανήκεις σε μια μεγάλη, ζεστή αγκαλιά!!

Π.Λ

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ

Εξειδικευμένο
εκπαιδευτικό υλικό