ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η φιλοσοφία μας

poiotita new - Η φιλοσοφία μας | Eidenai

ποιότητα αξιοπιστία αποτέλεσμα

Πρότυπο Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης –

ειδέναι

Το φροντιστήριο ειδέναι στεγάστηκε στο Μαρούσι και στελεχώθηκε με επιφανείς καθηγητές της ιδιωτικής εκπαίδευσης με σκοπό να αποτελέσει μια εξαιρετική διδακτική πρόταση προς τους μαθητές των Βορείων Προαστίων.

Διαπιστώνουμε με χαρά ότι την πρότασή μας θεώρησαν αξιόπιστη υποψήφιοι με υψηλότατες ακαδημαϊκές προσδοκίες, προερχόμενοι από τα πιο φημισμένα σχολεία της Αττικής, όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς, αν ανατρέξει στις λίστες των επιτυχόντων μας.

Μέσα στα δεδομένα που διαμορφώνουν οι απαιτήσεις της εποχής μας, δεν παύουμε να εξελισσόμαστε. Με άξονα τον διαρκή ψηφιακό μετασχηματισμό μας, καταξιωθήκαμε ως το πρώτο εκπαιδευτικό κέντρο στην Ελλάδα που προσφέρει πλήρη διάδραση με τους απομακρυσμένους μαθητές του.

Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει μόνο οπτική και ηχητική επαφή του μαθητή με τον καθηγητή του, αλλά πλήρης αλληλεπίδραση, καθώς ό,τι γράφει ή προβάλλει ο ένας εμφανίζεται απευθείας στην οθόνη του άλλου, το ίδιο άμεσα όπως και στη φυσική αίθουσα.

psifiakos metasximatismos 2 - Η φιλοσοφία μας | Eidenai

ψηφιακός μετασχηματισμός

anthropini proseggisi - Η φιλοσοφία μας | Eidenai

ανθρώπινη προσέγγιση

Όλα αυτά τα χρόνια δεν σταματήσαμε να αναβαθμίζουμε διαρκώς το περιβάλλον εργασίας μας και να αναζητούμε τα βέλτιστα τεχνολογικά εργαλεία που θα υπηρετούν τη διδακτική μας μέθοδο, πιστοί στις παιδαγωγικές αρχές μας.

Εμείς αθροίσαμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία, το μεράκι και το ανθρώπινο ενδιαφέρον για κάθε μαθητή που μας εμπιστεύτηκε…

Συνεχίζουμε, λοιπόν, με τα ίδια αυτά συστατικά επιτυχίας να περιμένουμε δίπλα μας τους φοιτητές της επόμενης ακαδημαϊκής χρονιάς για να τους παράσχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μας, εδραιωμένες σε μια βαθιά προσωπική σχέση ώστε να ευοδωθούν οι κοινοί μας στόχοι.

Τα λόγια των μαθητών μας

Όλα είναι τέλεια, αλλά ο χώρος είναι απλά άψογος. Οι τάξεις είναι όμορφα διακοσμημένες και δημιουργούν ένα περιβάλλον φιλικό και ευχάριστο, ιδανικό για τη μελέτη μας.

Ο.Σ.

Κατάλαβα ότι «φροντιστήριο» δεν σημαίνει απλώς καλό μάθημα και συχνά διαγωνίσματα. Παλιότερα ένιωθα να διαβάζω χωρίς αποτέλεσμα. Γνώρισα καλύτερα τον εαυτό μου, πίστεψα στις δυνατότητές μου, κατάφερα να οργανώσω το διάβασμά μου και να διαχειριστώ το άγχος μου. Νιώθω καλυμμένος σε κάθε ανάγκη μου: πληροφόρηση για τις σχολές και τις προοπτικές τους, για την αγορά εργασίας, για τη διατροφή αλλά και για τον ύπνο μου. Bonus: οι συμβουλές για τα αισθηματικά μου από την κυρία Νάνσυ.

Π.Μ.

Μακάρι να ήταν έτσι και το σχολείο: οι καθηγητές είναι πρόθυμοι να απαντήσουν στις απορίες μου, μου δίνουν έξτρα υλικό και ασκήσεις όπου νιώθω ότι υστερώ, είναι δίπλα μου σε ό,τι τους χρειαστώ και δεν αρνούνται να ασχοληθούν προσωπικά μαζί μου. Αισθάνομαι πολύ τυχερός για την επιλογή μου.

Α.Δ.

Βρήκα ασφάλεια και σταθερότητα. Υπάρχει άρτια οργάνωση, προγραμματισμός της ύλης σε όλα τα μαθήματα και εξαιρετικά δομημένο υλικό που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μου σε όλα τα στάδια της μελέτης μου.

Τ.Β.

Υπάρχει άριστη επικοινωνία με τους καθηγητές και το υπόλοιπο προσωπικό του ειδέναι, που είναι πολύ φιλικό και υποστηρικτικό. Επιλέγω να έρχομαι εδώ για διάβασμα, γιατί νιώθω περισσότερο ήρεμη και παραγωγική.

Ρ.Σ.

Ο τρόπος οργάνωσης του φροντιστηρίου μας δεν μας επιτρέπει να είμαστε αμελείς και μας βοηθά να συγκεντρωνόμαστε στους στόχους μας.

A.K.

Στο ειδέναι η αυστηρότητα για την τήρηση των υποχρεώσεών μου συνδυάζεται με ζεστασιά και ανθρώπινη προσέγγιση, γεγονός που με βοηθά να μην «πνίγομαι» από το άγχος μου.

Χ.Α.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη τόσο από το μάθημα όσο και από το κλίμα του φροντιστηρίου. Νιώθω τους καθηγητές μου σταθερά δίπλα μου και είναι ορατή η βελτίωσή μου σε τομείς που δυσκολευόμουν στο παρελθόν.

Φ.Κ.

«Ειδέναι» σημαίνει να νιώθεις ότι ανήκεις σε μια μεγάλη, ζεστή αγκαλιά!!

Π.Λ

EL